Skip to main content
Aktuality

aplikace NAŠE MŠ od 1. 1. 2024

By 30. 10. 2023No Comments

Vážení rodiče,
od 01. 09. 2022 jsme začali využívat program „Naše MŠ“.
Naše MŠ je aplikace, která rodičům a mateřské škole usnadní vzájemnou komunikaci. Díky aplikaci máte neustále při ruce veškeré aktuality z dění v mateřské škole. Aplikace vás upozorní na novou informaci.Během pár vteřin vytvoříte omluvenku a odešlete ji mateřské škole. V tom případě děti s povinným předškolním vzdělávání nepotřebují papírovou omluvenku. Pouze vyplníte datum a napíšete důvod nepřítomnosti. Poté jen kliknete na tlačítko OMLUVIT a omluvenka se v okamžiku objeví v účtu mateřské školy. Tak máte jistotu, že mateřská škola omluvenku vždy obdrží, protože všechny omluvenky schvalujeme a vám přijde upozornění, že jsme omluvenku schválili.
Minulý školní rok byl rokem překlenovacím, kdy jste měli možnost omlouvat děti současně prostřednictvím aplikace, mailu nebo formuláře pro odhlášení na webové stránce mateřské školy.
Od 01. 01. 2024 začneme aplikaci využívat naplno. Nebude nadále možnost omlouvat děti pomocí e-mailu a formuláře pro odhlášení na webové stránce. Omlouvat budete pouze prostřednictvím aplikace, pevné telefonní linky 516 474 126 a mobilního telefonu 734 488 071 (do 7:15 hod).
Pokud aplikaci Naše MŠ ještě nevyužíváte, stačí si ji stáhnout na Google Play nebo App Store a po vyplnění přihlašovacího jména a hesla z dokumentu, který jsme vám vygenerovali, můžete začít plně využívat všech funkcí aplikace. Veškeré informace o dění v mateřské škole budou i nadále zveřejňovány současně v aplikaci Naše MŠ, ve vitríně u vchodu do MŠ i na webových stránkách mateřské školy.